Kaal, Herman - Eros is een verrader; over homoseksualiteit, aid

Schrijver:
Titel: Eros is een verrader; over homoseksualiteit, aids en rouw
Taal: Nederlands
Uitgever: Schorer
Bijzonderheden: 1996/1e dr./190 p./paperback/nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Weet je hoe ik me voelde toen hij net dood was? Als een man die met één hand een lawine probeert tegen te houden. Nu, een jaar later snap ik wat die lawine was: het besef dat ik hem nooit meer zou zien.'
Aids heeft de afgelopen tien jaar zijn sporen getrokken in de leefwereld van homoseksuele mannen. Verlies en rouw zijn een onderstroom geworden in alle lagen van hun bestaan. De dood van een partner werkt ingrijpend door op iemands zelfbeeld en de beleving van de wereld om hem heen. Vriendenkringen hebben te lijden van het verlies van hun dierbaren en moeten manieren vinden om degenen die hun partner hebben verloren, bij te staan.
In dit ontroerende boek behandelt de auteur algemene en homospecifieke aspecten van rouwverwerking. In levendig beschreven verhalen van nabestaanden laat hij zien hoe homomannen het verdriet om het verlies van hun geliefde of een goede vriend ervaren of verwerken. Daarnaast geeft het boek hulpverleners de noodzakelijke kennis om homoseksuele mannen die rouwen vakkundig te begeleiden.

Herman Kaal (1959) werkt als psycholoog bij de SAD-Schorerstichting te Amsterdam. Sinds 1987 heeft hij zich toegelegd op het begeleiden van homoseksuele mannen bij hun rouwverwerking.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.