Botje, Harm - In de ban van de Nijl

Schrijver:
Titel: In de ban van de Nijl
Taal: Nederlands
Uitgever: Ooievaar Pockethouse
Bijzonderheden: 1996/9e dr./248 p./pocket
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Twaalf jaar woonde Harm Botje (Amersfoort, 1944) als correspondent voor NRC-Handelsblad in Cairo. 'Cairo? Dat houd je geen zes maanden uit', hadden mensen hem voorspeld.
Soms humoristisch, soms satyrisch en soms met mededogen beschrijft de auteur de sfeer van het leven in een chaotische miljoenenstad. Waar de drama's op straat liggen, waar niets mag en alles kan. De homoseksuelen in hun badhuis en de hijgende dames aan de telefoon, de luxueuze bovenkant en het stinkende leven op de vuilnisbelt, ze komen allemaal aan bod.
Voor wie het land nooit bezocht heeft zijn de verhalen bijna te bizar om waar te zijn. Wie er geweest is zal er het bureaucratische, mystieke en unieke van Egypte in herkennen.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.