Bijsterbosch, Willem - Van een knecht

Schrijver:
Titel: Van een knecht
ISBN: 903510546
Taal: Nederlands
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheden: 1987/1e dr./110 p./paperback.
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een vierentachtigjarige vrouw - haar levenslange vriendin is een paar maanden terug gestorven - verlaat haar huis in de grote stad. Ze wil nu zelf de dood in, maar wil haar laatste dagen niet alleen zijn.
'Vannacht moet ik getuige zijn hoe ze de zorgvuldig opgespaarde pillen inneemt, daarom liet ze me komen.'
Maar daarom niet alleen, ze wil me nog iets geven:
'Ze denkt dat ik ongelukkig ben en een maatje nodig heb, en bezorgt me op de valreep Gudo M., een lijfknecht! Ik werk op een administratiekantoor, ik assisteer een secretaresse, wat moet ik met een lijfknecht - moet hij de schouders van mijn leren jack schuieren voordat ik 's morgens het huis verlaat?'

Een oude dame, een zachtmoedige kantoorbediende en een knecht brengen anderhalve week op een afgelegen landgoed door. Dan is de dood uiteindelijk eenvoudig geworden.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.