Rechy, John - Nummers; vert. (uit het Engels) door J.F. en R.W.

Schrijver:
Titel: Nummers; vert. (uit het Engels) door J.F. en R.W.M. Kliphuis. - Vert. van: Numbers. - 1967.
Taal: Nederlands
Uitgever: Nieuwe Wieken
Bijzonderheden: [z.j.]/1e dr./302 p./paperback
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In zijn eerse roman onthulde Rechy de aparte wereld van homoseksuelen, lesbische vrouwen en zich prostituerende mannen op een wijze als nog nooit eerder was gebeurd. DE STAD BEHOORT DE NACHT werd direct een veelbesproken bestseller die de N.Y. Times betitelde met "de Kinsey der homoseksuelen".
In NUMMERS beschrijft Rechy een wereld van de seks, die net zo veborgen was. Na drie jaar van het toneel afwezig te zijn geweest keert de kanppe narcistische Johnny Rio terug naar Los Angeles, waar zijn vroegere werkterrein lag. In de tussen liggende tijd heeft hij bij zijn moeder gewoond en bij zijn oom gewerkt. Hij voelt zich seksueel gefrustreerd. Nu wil hij voor tien dagen naar de stad van de Verloren Engelen (Lost Angels) gaan. Niet om zich als vroeger te prostitueren, want hij is geen broodpoot, maar om zich als het ware te testen. In die tien dagen wil hij bewijzen dat hij even aantrekkelijk en begeerlijk is als vroeger en dat hij nog altijd trots kan zijn op zijn slank en gespierd lichaam.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.