Glickman, Gary - Jaren later; vert. (uit het Engels) door Mieke

Schrijver:
Titel: Jaren later; vert. (uit het Engels) door Mieke Lindenburg. - Vert. van: Years from now; a novel. - 1987.
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1988/1e dr./268 p./paperback/nieuw
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
David is de tweede zon van Zelda, jongste dochter van Rose, dochter van Esther, dochter van Hannah, een geslachtsregister dat doet denken aan het eerste vers van een boek uit het Oude Testament. 'Jaren later' is het verhaal van verschillende generaties van deze grote joodse familie, die rijk aan tradities is. Hoofdrolspeler is David, een pientere student in de medicijnen. Hij is ook homoseksueel, tenminste dat denkt David.
Tijdens zijn studietijd krijgt hij een verhouding met Beth, een vrouw die net zo verward tegenover haar homoseksualiteit staat als hij. Later, als beiden ook relaties hebben met leden van hun eigen geslacht, zoeken Beth en David toch nog steun bij elkaar. Allebei voelen ze zich buiten de familie staan , omdat ze niet volgens de joodse traditie trouwen en kinderen krijgen. David wil wel een baby, maar hij is bang zijn vriend te verliezen, omdat de moeder van het kind wellichteen emotioneel beroep op hem zal doen. Op een onvewachte manier krijgt David toch nog zijn plaats in het familieverband.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.