Sengers, W.J. - Gewoon hetzelfde?; een visie op vragen rond de

Schrijver:
Titel: Gewoon hetzelfde?; een visie op vragen rond de homofilie
Taal: Nederlands
Uitgever: Brand (Samen mens zijn)
Bijzonderheden: 1969/2e dr./128 p./paperback
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De persoonlijke vrijheid van elk individu en het respect voor de medemens zijn de grondbeginselen vanwaaruit dit boek geschreven werd.
Deskundig maar voor iedereen verstaanbaar probeert de auteur door verschillende vormen van afweer heen te breken. Vooral echter biedt dit boek informatie. Alle belangrike vraagstukken rond de homofilie komen hier aan de orde, o.a.: hoe weet men of iemand homofiel is? Hoe leert de homofiel zichzelf te accepteren? Welke voorzieningen moeten er getroffen worden voor de minderjarigen onder hen? Wat staat hun ouders te doen? Kan een homofiel verantwoord trouwen?

'De houding van de maatschappij t.o.v. de homofiel wordt toleranter. Een boek als dit, dat een inzicht geeft in de problemen rond de homofilie is een bijdrage tot deze tolerantie.
- Tijdschrift voor kinderverzorging en oudervoorlichting

'Sengers heeft zich rechtstreeks gericht tot de homofiel en diens buurman die toevallig heterofiel is, omdat zij meestal niet weten watzij met elkaar aan moeten.'
- Wij in huwelijk en gezin

'Met nuchtere en wijze raadgevingen die steunen op een genuanceerd oordeel richt hij zich tot de homseksueel en diens naaste omgeving.'
- De Bazuin
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.