Puig, Manuel - De kus van de spinnevrouw; vert. (uit het Spaans

Schrijver:
Titel: De kus van de spinnevrouw; vert. (uit het Spaans) door Giny Klatser. - Vert. van: El beso de la mujer arana.
Taal: Nederlands
Uitgever: Agathon
Bijzonderheden: 1981/3e dr./260 p./paperback
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"De kus van de spinnevrouw" geldt als een der briljantste romans uit de Zuidamerikaanse literatuur. Manuel Puigs beklemmende verhaal speelt zich af in een gevangeniscel in Buenos Aires die door twee jongemannen wordt gedeeld: Molina, een homoseksueel door het regime veroordeeld wegens 'ontucht', en Valentin, een 'subversieve' politieke activist.
Overdag leest Valentin sociologische boeken, 's nachts vertelt Molina filmverhalen - verhalen vol valse hoop, uiterlijke schijn en goedkope sentimenten. In de filmvehalen van Molina laat Puig zien wat zich in werkelijkheid in de cel afspeelt: de veranderng die Molina en Valentin, onder invloed van elkaar, ondergaan als zij hun onafwendbare noodlot tegemoet gaan.
Puigs boek, aanvankelijk in zijn vaderland Argentinië verboden, werd een internationale bestseller. "De kus van de spinnevrouw" werd verfilmd en tot musical bewerkt.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.