Minkema, Jan-Simon, en Henk van Zuiden (samenstellers) - Zonder

Schrijver:
Titel: Zonder vrienden kan ik niet; 101 liedteksten en gedichten over vriendschap
ISBN: 9064811792
Taal: Nederlands
Uitgever: Kwadraat
Bijzonderheden: 1992/1e dr./160 p./paperback
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Niemand kan zonder vrienden. Je staat er niet vaak bij stil, maar zonder vrienden ben je nergens. Vrienden om mee te lachen, om van te genieten en te leren, maar ook vrienden om mee te huilen. Met vrienden deel je een groot deel van je leven.
In 'Zonder vrienden kan ik niet' treft de lezer 101 gedichten en liedjes over vriendschap aan. Niet alleen over vriendschap tussen mannen en vrouwen, maar ook vriendschap tussen mannen en mannen, of vrouwen en vrouwen, een jongen en zijn hond, een leraar en een leerling, en vriendschap tussen collega's.
In deze bundel staan alom bekende verzen naast voor velen nog onbekende, maar niet minder beminlijke gedichten. Ook liedteksten vonden hun plaats in 'Zonder vrienden kan ik niet'.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.