Indiana, Gary - Dolgedraaid; vert. (uit het Engels) door Jan Fa

Schrijver:
Titel: Dolgedraaid; vert. (uit het Engels) door Jan Fastenau. - Vert. van: Horse crazy. 1989.
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1989/1e dr./208 p./paperback/nieuw
Beschikbaar: 6 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tegen de achtergrond van postmodern, kunstminnend New York wordt een opkomend schrijver en columnist overvallen door een masochistische verliefdheid die hem aan de rand van de wanhoop brengt.
De zeventienjarige Gregory, het onderwerp van zijn aanbidding, blijkt een depressieve, onbetrouwbare en berekenende puber te zijn. Gregory weigert een echte, vaste relatie aan te gaan, maar laat zich inmiddels wel uitgebreid het hof maken. Terwijl zijn vrienden en kennissen geamuseerd en ontzet toekijken, voelt de schrijver hoe zijn werk en zijn geestelijke gezondheid steeds meer gaan lijden onder deze rampzalige verliefdheid. Een catastrofe lijkt onafwendbaar.
'Dolgedraaid' is een beklemmende roman met autobiografische kenmerken. Net als de naamloze hoofdpersoon, die in allerlei aspecten op hem lijkt, schrijft Gary Indiana een wekelijkse column over kunst in een belangrijk Newyorks tijdschrift: The Village Voice. Hij heeft daardoor als geen ander een scherpe kijk op de kringen waarin 'Dolgedraaid' zich afspeelt. Op aangrijpende en plastische wijze worden de hoofdpersonen door Idiana geschilderd; de sfeer in dit debuut is beklemmend en fascinerend tegelijk.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.