Solomon, Andrew - Een boot van steen; vert. (uit het Engels) do

Schrijver:
Titel: Een boot van steen; vert. (uit het Engels) door Dennis Keesmaat. - Vert. van: A Stoneboat. - 1994
ISBN: 9789041407139
Taal: Nederlands
Uitgever: Anthos
Bijzonderheden: 2003/1e dr./278 p./paperback/nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In 'Een boot van steen' reist Harry, een internationaal gevierd concertpianist, naar Parijs om zijn mondaine moeder te vertellen dat hij homoseksueel is. Daar komt hij erachter dat ze ongeneeslijk ziek is. In een poging zijn schuldgevoelens en een opkomende depressie over haar naderende dood te ontvluchten, stort hij zich in een reeks intense relaties - onder andere met een oude vriendin - die hem dwingen zijn seksualiteit nader te onderzoeken. Terwijl de tijd verstrijkt en het onvermijdelijke einde nadert, komt de relatie tussen Harry en zijn moeder in al haar eenvoud en zuiverheid aan hht licht.

'Een boot van steen', deels lofdicht, deels bekentenisroman, is een indringend verhaal over familie, seksualiteit en de veranderingen die teweeggebracht worden door verlies en rouw.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.