Os, Theo van - Zonde van begeerte; roman

Schrijver:
Titel: Zonde van begeerte; roman
ISBN: 9789029535533
Taal: Nederlands
Uitgever: De Arbeiderspers
Bijzonderheden: 2000/1e dr./296 p./paperback/nieuw
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Een Nederlandse toerist bezoekt het Braziliaanse Ouro Escuro, een stad die eens behoorde tot de grootste en rijkste van het land. Thans ademen de barokke kerken en achttiende-eeuwse koloniale huizen vooral een sfeer van voorbije grandeur. De aanblik van verval geldt des te sterker voor de alomtegenwoordige beelden van Aleijadinho, de grootste beeldhouwer die Brazilië heeft voortgebracht. In de stad, die in de ban is van de burgemeestersverkiezingen, bereidt een parochiepriester de jaarlijkse Corpus-Christi-processie voor en doen de zoon van zijn huishoudster en diens vriendjes (allen misdienaars) eindexamen.

Het toeristische bezoek van de Nederlander dijt uit tot een verblijf van weken, wanneer hij na een mislukte en een opwindende vrijpartij pijnlijk ten val komt. Gaandeweg verliezen de dagelijkse gebeurtenissen hun vanzelfsprekendheid. Wie gebruiikt wie in deze sodomitische entourage? Speelt lust zijn eigen domme spel van geilheid, is traditie het toverwoord of bestaat het misdienaarsclubje uit een stel verveelde jongeren die een uitdaging zoeken? Tijdens de hete dag waarop de processie zich een weg baant door de stad vol pelgrims, gaan de passiekapellen wijd open, waarna het tot een onafwendbare ontlading komt.

'Zonde van begeerte' is een volstrekt eigenzinnige roman, die fascineert van de eerste tot de laatste bladzijde.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.