Keenan, Joe - Goudhaantjes; vert.(uit het Amerikaans) door Wieb

Schrijver:
Titel: Goudhaantjes; vert.(uit het Amerikaans) door Wiebe Buddingh'. - Vert. van: My lucky star. - 2006.
Taal: Nederlands
Uitgever: De Harmonie
Bijzonderheden: 2007/1e dr./454 p./paperback/nieuw
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hilarische verhalen en komische boeken zijn dungezaaid. Begin jaren negentig verschenen van de Amerikaanse schrijver Joe Keenan kort na elkaar twee uitermate komische romans: 'Daar komt de bruid' en 'Piekfijn'. Daarna hield hij zich voornamelijk bezig met het schrijven van scripts voor de tv-serie 'Frasier', die ook in ons land buitengewoon populair is.

Vijf Emmy Awards later verrast Keenan met een nieuwe roman. De roddelkonten Philip Cavanaugh, zijn ex-minnaar Gilbert Selwyn en hun gezamenlijke vriendin Claire Simmons beleven de meest onwaarschijnlijke avonturen in de filmwereld van Los Angeles en Hollywood.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.