Maugham, Robin - Een beminnelijk gastheer; vertaling van "The w

Schrijver:
Titel: Een beminnelijk gastheer; vertaling van "The wrong people"; met een voorwoord van Cyril Connolly
ISBN: 9025810659
Taal: Nederlands
Uitgever: Leopold
Bijzonderheden: 1972/1e dr./208 p./paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Een Marokkaan van derien of veertien is niks voor mij', zei Ewing 'Dat heb ik je gisteravond uitgelegd. Jij zit goed. Jij kan gelukkig zijn met Riffi, omdat je van hem houdt zoals hij is. Jij wilt hem niet vervormen. Maar ik moet een jongen zien te vinden die Engels is. Dat is m'n enige hoop. En hij moet niet ouder dan veertien zijn. Ik wil met de zachte klei van zijn geest een beeld van schoonheid kneden. Maar waar kan ik hem vinden?'

Toen Robin Maugham het eerste ontwerp van deze roman aan zijn beroemde oom Somerset Maugham liet zien, merkt deze op dat dit het eerste boek sinds jaren was dat hij achter elkaar had uitgelezen en dat ze hem zouden vermoorden.
Robin veronderstelde dat 'ze' de critici waren omdat de tijd misschien nog niet rijp was voor een homoseksuele thriller maar, zo zegt hij, nu denk ik dat 'ze' de homoseksuelen zelf zijn.
Deze thriller is perfect geconstrueerd: ieder incident, iedere dialoog, iedere zin is zorgvuldig overwogen en voert de lezer ademloos naar het onvoorziene einde.
Robin Maugham is evenals zijn oom een meesterlijk verteller. Men kent zijn werk gedeeltelik via film, maar een Nederlandse vertaling van zijn werk was nog niet verschenen.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.