Vargas Llosa, Mario - De stad en de honden; vert. (uit het Spaa

Schrijver:
Titel: De stad en de honden; vert. (uit het Spaans) door J.G. Rijkmans. - Vert. van: La ciudad y los pyrros.
ISBN: 9789029077859
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 2006/7e dr./358 p./paperback
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In zijn schildering van het leven op de cadettenschool Colegio Milita Leoncio Prada in Lima - waar hij zelf ook leerling is geweest - heeft Vargas Llosa zonder enige illusie de mythe van de 'onbegrepen' en zich met recht tegen het onbegrip der volwassenen verzettende jeugd willen vernietigen. Onder aanvoering van 'de Jaguar' geven de cadetten - 'honden' genoemd - zich over aan alle mogelijke uitspattingen, houden orgieën en terroriseren hun zwakkere kameraden. Voorwerp van hun spot en agressie is vooral de solitair Ricardo Arana. Zijn schoolgenoten behandelen hem als slaaf. Bij een militaire oefening wordt hij zo zwaar gewond dat hij sterft. De officieren en cadetten trachten het als een ongeval voor te stellen, maar 'de Poëet', de enige vriend die Ricardo had, was ooggetuige en weet dat het slachtoffer door 'de Jaguar' is neergeschoten. Hij meldt dit, maar een onderzoek brengt de waarheid niet aan het licht; wel is de absolute heerschappij van 'de Jaguar' gebroken - ook hij is aan grote verwarring ten prooi.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.