Boogaard, Oscar van den - Fremdkörper

Schrijver:
Titel: Fremdkörper
ISBN: 978902533068
Taal: Nederlands
Uitgever: Atheneum-Polak & Van Gennep
Bijzonderheden: 1991/1e dr./204 p. paperback
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de hoofdstad van een eenwordend continent raken de verlangens van de drie hoofdpersonen, alledrie op de vlucht geslagen voor hun verleden, in elkaar verstrengeld. Richard, een jonge advocaat, heeft Amsterdam verlaten om zijn Julia te vergeten. Eduard, docent Rechten van de Mens, is Belijn ontvlucht om definitief af te rekenen met zijn levensgevaarlijke verlangens. Edurne, studente Europees recht, is uit Barcelona vertrokken om zich los te maken van haar benauwde familiebanden.
Bij elkaar hopen ze het grote geluk te vinden. Voor de een is het geluk het bestrijden van verlangens, voor de ander juist het waarmaken daarvan.
Eduard beschouwt zijn verlangens naar jongens als gevaarlijke wilde dieren. Hij stopt ze in een kooi en overhandigt de sleutel aan Edurne. Edurne wil dat Eduard haar beschermt en inwijdt in de liefde.
Richard raakt als buitenstaander gefascineerd door hun liefde. Wanneer de geliefden hem toelaten blijkt de kracht van de nieuwkomer onweerstaanbaar, noodlottig, een natuurkracht. Hij bevrijdt hun verlangens die zich vervolgens met grote kracht op hem storten.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.