Keilson-Lauritz, Marita e.a. - Homoseksualiteit voor beginners;

Schrijver:
Titel: Homoseksualiteit voor beginners; over geschiedenis, emancipatie en leefstijl
ISBN: 9060126513
Taal: Nederlands
Uitgever: Schorer (Boekenfonds Schorer)
Bijzonderheden: 1991/1e dr./244 p./paperback/als nieuw
Prijs: € 7,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Dezer bundel biedt een informatieve verkenning op het terrein van de homoseksuele identiteit. Voor middelbare en hogere onderwijsinstellingen, maar evenzeer voor 'homoseksuele beginners' (en hun omgeving) zelf.
Vele discussies komen aan bod en verschillende perspectieven passeren de revue: welke normen hanteren we zelf en hoe kijken we naar de normen van anderen? Hoezeer laten we ons beinvloeden door de gangbare beeldenvan mannelijkheid en vrouwelijkheid? Wat heeft men door de eeuwen heen over homoseksualiteit gedacht en wie bedacht het woord?
Hoe zit het met lesbische vrouwen en het feminisme?
Homosocialiteit - wat is dat ook alweer? Homoseksualiteit en cultuur - is dat de moeite waard? En wat te denken van de fameuze uitspraak van Gerrit Komrij dat echte kunst per definitie homoseksueel is? Wat is er zo leuk aan de lesbische en homoseksuele subcultuur? Wat kan er verbeterd worden aan de positie van lesbische en homoseksuele docenten en leerlingen? Hieroer kunt u lezen in een tiental zeer toegankelijke artikelen en in interviews met lesbische vrouwen en homoseksuele mannen. Daarnaast komt de verbeelding aan bod in proza en gedichten. De bundel bevat tevens veel praktische informatie en verwijzing naar verdere literatuur.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.