Bates, Natalie - De huisvriend; vert. (uit het Engels) door Pau

Schrijver:
Titel: De huisvriend; vert. (uit het Engels) door Paul Heijman. - Vert. van: Friend of the family. - 1988.
Taal: Nederlands
Uitgever: Areaopagus
Bijzonderheden: 1988/1e dr./238 p./paperback
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Wat doet een vrouw als ze ontdekt dat haar man van een ander houdt, en die ander blijkt een man te zijn?

Na tien jaar huwelijk lijken Anne en Michael Morrow nog steeds een ideaal paar: warm, teder, verknocht aan elkaar en aan hun tweee vrolijke kinderen. Anne is nog even verliefd op de knappe Michael als in het begin van hun huwelijk. Maar desondanks krijgen zij de laatste tijd steeds meer het onbestemde gevoel dat er iets mis is met hun relatie. Michael moet iedere avond overwerken, de kinderen komen aandacht te kort en Anne voelt zich onrustig en bang. Is Michael's werk belangrijker voor hem dan zijn gezin, of is er iets anders dat zijn aandacht gevangen houdt?
Als Anne eindelijk de moed vindt haar vermoedens uit te spreken, blijkt dat Michael inderdaad een geliefde heeft - maar deze geliefde is een man: de aantrekkelijke huisvriend David ... Die schok is voor Anne het begin van een verwarrende periode. Annes aanvankelijke ontzetting, haar wanhopige wens om het huwelijk te redden en haar gevoelens van verdriet, jaloezie en woede geven de lezer een fascinerend beeld van een dappere, moderne jonge vrouw die zich in een ondraaglike situatie bevindt. Pas als Anne haar eigen standpunten over liefde, trouw en vertrouwen heeft leren ontdekken zal het haar tenslotte lukken een goede beslissing te nemen over haar huwelijk.

"De huisvriend" is een warme, aangrijpende roman vol medegevoel en wijsheid, over een vrouw die ontdekt dat haar echtgenoot houdt van een andere man.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.