Fenwick, R.D. - Gezondheidsgids voor homosexuelen; met een voor

Schrijver:
Titel: Gezondheidsgids voor homosexuelen; met een voorw. van H.J.P. Tulner, arts, en Richard C. Pillard. - Oorspr. titel: The Advocate Guide to Gay Health. - 1978.
Taal: Nederlands
Uitgever: Tiebosch
Bijzonderheden: 1979/1e dr./244 p./paperback
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
"H.H. medici zouden dit boek alom moeten aanbevelen, aangezien voorgelichte consumenten gezondere mensen zijn. En zij maken onze taak lichter." Aldus in het voorwoord van dit boek Dr. Richard C. Pillard, buitengewoon hoogleraar in de psychiatrie aan de Universiteit van Boston en medisch adviseur bij 'Boston's Homophile Community Health Services'.
R.D. Fenwick, Amerikaans schrijver over medische zaken en gespecialiseerd in natuurlijke gezondheid, bracht in dit boek een schat van gegevens uit de wereld der geneeskunde en uit de praktijk der homofilie bijeen, onder meer: de risico's van homoseksueel verkeer, sexueel overgebrachte ziekten, sexueel onvermogen, drugs, gezondheidszorg, therapeutische en kosmetische chirurgie, ouder worden, voeding en lichamelijke oefening.
De 'Gezondheidsgids voor homosexuelen' is het eerste en enige boek dat deze belangrijke aspecten ter bevordering der lichamelijke en geestelike gezondheid van homosexuelen en lesbiennes uitvoerig behandelt.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.