Taïa, Abdellah - Broederliefde; vert. (uit het Frans) door Hen

Schrijver:
Titel: Broederliefde; vert. (uit het Frans) door Henne van der Kooy. - Vert. van: L'armée du salut. - 2006.
ISBN: 99055159673
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Gennep
Bijzonderheden: 2007/1e dr./144 p./paperback/nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Abdellah groeit op in Salé, Marokko. Hij deelt er samen met zijn moeder, zijn zes zussen en zijn jongere broertje Mustafa één slaapkamer. Zijn vader en zijn oudere broer Abdelkébir bezitten ieder een eigen kamer. Het is een warm nest, waar de lichamelijkheid onontkoombaar is. Abdellah geniet van de seksuele bedrijvigheid van zijn ouders, het brengt ook zijn eigen begeerte naar de oppervlakte.

Begeerte naar film, naar literatuur, naar het leven. Hij vat een liefde op voor zijn oudere broer Abdelkébir en ziet diens voorgenomen huweliijjk met lede ogen aan. Dan ontmoet hij de Zwitser Jean, in zijn ogen de belichaming van de Europese intellectueel. Voor hem en voor zijn studie vertrekt Abdellah naar Genève, waar hij zijn innerlijke ontdekkingsreis voortzet. Zullen al zijn verlangens daar worden bevredigd?

'Broederliefde' is even rauw als delicaat. Met zijn poëtische betekenissen toont Taïa zich een kind van deze tijd, op zoek naar evenwicht tussen de Marokkaanse traditie en de westerse cultuur, tussen verwarring en ambitie. Zijn pen is zijn wapen tegen de hypocrisie - moedig en ontroerend.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.