Pohl, Peter - Jan, mijn vriend; vert. (uit het Zweeds) door Cor

Schrijver:
Titel: Jan, mijn vriend; vert. (uit het Zweeds) door Cora Polet. Vert. van: Janne min vän. - 1985.
Taal: Nederlands
Uitgever: Querido
Bijzonderheden: 1991/1e dr./232 p./paperback/nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Krille, die dit verhaal vertelt, is een jongen 'uit betere kringen' die bij voorkeur met een stelletje straatjongens optrekt.
Op een dag duikt Jan, sierlijke, mysterieuze Jan, vanuit het niets op. Hij weet de groep jongens voor zich te winnen door een aantal artistieke waaghalzerijen op zijn sportfiets. Krille en Jan worden vrienden. Maar zelfs Krille heeft geen idee waar Jan woont, hoe hij precies heet en waar hij is, als hij af en toe wekenlang verdwijnt. 'Geen vader, geen moeder, geen naam', heet het.
Dat mysterie rond Jan fascineert Krille, het baart hem zorgen en gaat op een gegeven moment zelfs zijn krachten te boven. Als de politie komt aankloppen en Krille ondervraagt, wordt dat voor Krille een zelfonderzoek. Zijn jaar met Jan trekt aan hem voorbij, en het wordt hem duidelijk dat het niet om een gewone jongensvriendschap gaat, maar dat hij van Jan houdt, met ale intensiteit van zijn dertien jaren.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.