Holleran, Andrew - De danser en de dans. Vert. (uit het Engels)

Schrijver:
Titel: De danser en de dans. Vert. (uit het Engels) door Jan Fastenau. - Vert. van: The dancer from the dance. - New York : Morrow, 1978. - Oorspr. Nederlandse uitg.: Amsterdam : De Woelrat , 1985. - (Woelrat- Populair; no. 1).
ISBN: 9789020423433
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1989/1e dr./232 p./paperback
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In een tragikomische terugblik op de dingen die voorbij zijn, beschrijft deze obsederende roman de bezeten speurtocht naar liefde van een jonge man in de homowereld. Malone, jong en adembenemend mooi, volgt zijn hart van de badhuizen en disco's van Manhattan naar tomeloze uitspattingen op Fire Island, van nachtelijke parken naar de roddelrubrieken in de ochtendkranten. Het commentaar op en medeleven met Malone's afdaling van high society naar hoererij wordt gegeven door Sutherland, het prototype van de extravagante, theatrale nicht, geestig, onstuimig en uitermate hartveroverend.
'De danser en de dans' is een uitzonderlijke roman: het is Andrew Holleran's eerste roman en het boek oogstte bij verschijnen in 1978 in de Verenigde Staten en in Nederland veel lof bij de critici. Dit is een geheel nieuwe vertaling van deze al bijna klassieke roman.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.