Dessaix, Robert - Schande; herinneringen; vert. (uit het Engels

Schrijver:
Titel: Schande; herinneringen; vert. (uit het Engels) door Sjaak Commandeur. - Vert. van: A mother's disgrace. - 1994.
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 2001/1e dr./192 p./paperback/nieuw
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Pas als de Australische auteur Robert Dessaix de veertig allang gepasseerd is, komt hij bij toeval zijn biologische moeder op het spoor, die hem vlak na zijn geboorte had moeten afstaan omdat ze ongehuwd was en een kind krijgen een schande betekende. Die ontmoeting zet zijn leven geheel op zijn kop. Onder invloed ervan verdiept Dessaix zich in zijn verleden, vertelt over zijn ongewone jeugd als adoptiekind, de religie waarin hij opgroeide, zijn studie Russisch in het Moskou van de jaren zestig, zijn huwelijk dat eindigt in een explosie van onbegrip, en de aanvaarding van zijn homosexualiteit. In een heldere, bij tijd en wijle superieure stijl ontrafelt de auteur het web van zijn leven, en de lezer volgt ademloos het spoor dat Dessaix tot zijn eigen grote verbazing door zijn leven trekt.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.