Busi, Aldo - Uit het leven van een tijdelijke pantyverkoper; ve

Schrijver:
Titel: Uit het leven van een tijdelijke pantyverkoper; vert. (uit het Italiaans) door Els van der Pluym. - Vert. van: Vita standard di un venditore provvisorio di collant : romanzo. - 1985.
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 1992/1e dr./438 p./paperback
Prijs: € 8,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Angelo Bazarovi is een homoseksuele student. Hij moet eigenlijk aan zijn doctoraalsciptie werken, maar vindt het veel plezieriger om aan de oevers van het Gardameer op zoek te gaan naar spannende verstrooiïng.
Celestino Lometto stoort zich aan God noch gebod en behartigt slechts zijn eigen belang. Via deze moddervette kousenfabrikant raakt Angelo verzeild in zijn eerste baantje. Vanwege zijn talenkennis vraagt Celestino hem mee op zijn zakenreizen door Europa.
Dit bizarre duo broedt tijdens hun lange autotochten een vreemd plan uit, dat hen niet alleen door Europa voert, maar Angelo ook in de Verenigde Staten terecht doet komen. Angelo ontdekt vervolgens verbijsterende zaken.

Aldo Busi publiceerde eerder bij uitgeverij Contact de roman 'Over de jeugd': 'Blijft de vraag hoe het mogelijk is dat deze weergaloze roman een debuut is. Hoe het kan dat een beginnend auteur zich met een zo fabelachtige techniek in de voetsporen van Proust weet te begeven zonder tot klakkeloze navolging te vervallen.'
- Koos Hageraats in HP/De Tijd.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.