Paley, Maggie - Het boek van de penis; vert. (uit het Engels) d

Schrijver:
Titel: Het boek van de penis; vert. (uit het Engels) door Margot van Hummel. - Vert. van: The book of the penis. - 1999.
ISBN: 9789061128717
Taal: Nederlands
Uitgever: Karakter
Bijzonderheden: 2002/1e dr./240 p./paperback
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Journaliste Maggie Paley (Vogue, Elle) begaf zich in de geobsedeerde wereld van dit parmantige orgaan aan de hand van geleerde naslagwerken, antropologische geschriften en vieze blaadjes. Ze bezocht stripshows en eeuwenoude hindoe-rituelen. Ze surfde over masturbatiesites en vond uiteindelijk zelfs in een New Yorks appartement de penis van Napoleon terug.

'Een stoomcursus waarin je alles leert over het mannelijk lid, van de fysiologie van de erectie tot de rol van de penis in verschillende culturen, tot -natuurlijk - de brandende kwestie van het formaat...'Het boek van de penis' is niet voor mensen met een zwak hart'
- The New York Post.

'Als je dacht dat je alles al wist wat er te weten valt over het lid, dan zul je moeten toegeven dat je het mis had... Paley kent haar pikken.'
- Out.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.