Holleran, Andrew - Onschuld en verlangen; vert. (uit het Engels

Schrijver:
Titel: Onschuld en verlangen; vert. (uit het Engels) door Frans de Haan. - Vert. van: In september the light changes. - 1999.
Taal: Nederlands
Uitgever: Vassallucci
Bijzonderheden: 2002/1e dr./280 p./paperback
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Andrew Holleran woont in Florida en is de auteur van drie romans, een verhalen- en essaybundel. Hij schrijft regelmatig voor het tijdschrift 'Christopher Street'. In 1999 werden twee van zijn verhalen gepubliceerd in 'Gay 2000': 'Het getto' en 'Hij had een prachtig gebit'. (over Versace-moordenaar Andrew Cunanan).

De zestien verhalen van 'Onschuld en verlangen' vormen een staalkaart van het contemporaine gay-leven in Amerika, geschreven in de heldere stijl die we reeds kennen van Holleran's eerdere - succesvolle - romans 'De danser en de dans' en 'De schoonheid van mannen'. De settings variëren van Florida, Manhattan, Philadelphia, Fire Island tot Amsterdam. Ieder verhaal lijkt autobiografisch, of in ieder geval semi-autobiografisch, en gaat over cruisen, sauna's en badhuizen, de talloze aids-gerelateerde sterfgevallen in de vriendenkring van de verteller, én, op indrukwekkende wijze, over de ultieme eenzaamheid van de oudere 'overlevenden'.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.