Ackerley, J.R. - Mijn vader en ikzelf; vert. (uit het Engels) d

Schrijver:
Titel: Mijn vader en ikzelf; vert. (uit het Engels) door Marluce Goos. - Vert. van: My father and myself. - 1968
Taal: Nederlands
Uitgever: Bruna
Bijzonderheden: 1970/1e dr./192 p./paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Toen Joe Ackerley's vader in 1929 stierf was de schok groter dan normaal in zulke omstandigheden, want mr. Ackerley Senior, een eerbiedwaardige bananenkoning, liet voor zijn zoon een briefje achter waarin hij bekende er twee gezinnen op na gehouden te hebben. Voor het ene gezin was hij 'vader', voor het andere 'oom Bodger'. Deze kennis, die zijn moeder nooit te weten zou komen, bracht em hevig uit zijn evenwicht. Niet door morele verontwaardiging, maar omdat het aantoonde dat de verhouding met zijn vader, al was die kameraadschappelik van aard, minder nauw was geweest dan normaal is tussen vader en zoon. Kwam het soms, vroeg hij zich af, omdat hij zelf zijn homoseksualiteit voor zijn vader verborgen had gehouden? Voor de schrijver was dit het begin van een lang onderzoek naar de waarheid over zijn vader, maar onvermijdelijk ook naar de waarheid over zichzelf. Met pijnlijke eerlijkheid, maar niet zonder superieure humor, weet hij zijn herinneringen te herscheppen tot levendige situaties en echte mensen. Als biografie en autobiografie is het zonder meer een meesterwerk.
Ackerley schreef een aantal toneelstukken en was meer dan dertig jaar verbonden aan de staf van de B.B.C.
'Mijn vader en ikzelf' verscheen na zijn dood; een familietraditie.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.