Busi, Aldo - Over de jeugd; vert. (uit het Italiaans) door Jan

Schrijver:
Titel: Over de jeugd; vert. (uit het Italiaans) door Jan van der Haar. - Vert. van: Seminario sulla Gioventu. - 1984.
Taal: Nederlands
Uitgever: Veen
Bijzonderheden: 1990/1e dr./310 p./paperback/nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In de jeugd van het plattelandsjongetje Barbino, die zich in het Noorditaliaanse dorpje Montichiari afspeelt, hebben seksuele ervaringen een belangrike plaats. Barbino vindt er een zeker genoegen in zich te verkleden als vrouw, een gewoont die een abrupt einde krijgt, wanneer hij merkt dat de mensen uit het dorp zich met zijn escapades vermaken.
Jaren later ontvlucht hij de verstikkende atmosfeer van het arme boerendorp en hij vertrekt naar het nabijgelegen Milaan, waar hij een baantje als kelner krijgt, dat hem veel interessante contacten bezorgt. Hij ontmoet daar onder vele anderen ook Eugenio Montale, de in de jaren zeventig gestorven éminance grise van de Italiaanse poëzie, hetgeen prachtige beschrijvingen in het boek oplevert. Na Milaan woont Bambino in Parijs en Londen en leeft in het wisslende gezelschap van zijn drie 'matrones'. Aldo Busi beschrijft Barbino's belevenissen in een helder en sprankelend proza. Door het volmaakte evenwicht tussen een humoristische toon en een in wezen verontrustende inhoud is 'Over de jeugd' zowel grappig als gitzwart.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.