Collins, Warwick - Heren; vert. (uit het Engels) door Molly van

Schrijver:
Titel: Heren; vert. (uit het Engels) door Molly van Gelder. - Vert. van Gents. - 1997.
ISBN: 978077276020
Taal: Nederlands
Uitgever: Gianotten
Bijzonderheden: 2003/1e dr./128 p./geb. met stofomslag/nieuw
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Ezekiel Murphy, een immigrant uit Jamaica, vindt een baan bij een groot, ondergronds toilet in Londen. De baas, Josiah Reynolds, en Jason, een derde Westindiër die daar werkt, leggen hem uit dat ze veel last hebben van vluchtige seks bij de Heren. Onder druk van de gemeente moeten ze dat tegengaan, en ze verwachten van Ez dat hj hen helpt 'de boel schoon te vegen'.
Elke hoofdpersoon heeft zijn eigen morele afwegingen bij dit vraagstuk.
De vrome Ez is geschokt door wat hij in zijn nieuwe baan te horen krijgt. Jason, een rastafari, is ervan overtuigd dat dit soort seks alleen maar kan bestaan omdat 'de witte man' door en door corrupt is. Reynolds, die een meer pragmatische kijk op de zaken heeft, wil er liever niet aan die illegale ontmoetingen te beperken, vooral niet omdat de gemeente de hele zaak dreigt te sluiten. De toekomst van de mannen staat op het spel. Mede daardoor krijgen Ez, Reynolds en Jason, ieder op subtiele wijze beinvloed door hun vrouw, een geheel nieuwe blik op hun werk en zichzelf.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.