Prinsloo, Koos - Die hemel help ons; vert. (uit het Zuid-Afrika

Schrijver:
Titel: Die hemel help ons; vert. (uit het Zuid-Afrikaans) door Riet de Jong-Goossens. - Vert. van: Die hemel help ons. - 1988.
Taal: Nederlands
Uitgever: Amber
Bijzonderheden: 1991/1e dr./118 p./paperback
Beschikbaar: 3 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
In het titelverhaal van de Zuidafrikaanse schrijver Koos Prinsloo begint een man tijdens de routinehandelingen die hij elke dag moet afwerken een verhaal te schrijven over de liefdesverhouding tussen hem en een zekere Vincent. Als hij echter zijn oude tikmachine inwisselt voor een tekstverwerker dringen teksten van een anonieme auteur zijn triviale liefdesverhaal binnen. Teksten die vertellen over gebeurtenissen die plaatsvinden in de gewelddadige buitenwereld, de moorden en gruwelijkheden die onlosmakelijk verbonden zijn met de strijd tegen de apartheid.
Ook in de andere verhalen van DIE HEMEL HELP ONS komt de Zuidafrikaanse realiteit op een verrassende manier binnensluipen. Koos Prinsloo verbindt ingenieus fictie en reportage. De techniek van de naar elkaar verwijzende teksten binnen een verhaal is een handelsmerk van deze auteur. DIE HEMEL HELP ONS is in Zuid-Afrika uitbundig door de literaire kritiek ontvangen.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.