Guibert, Hervé - Voor de vriend die naliet mij het leven te re

Schrijver:
Titel: Voor de vriend die naliet mij het leven te redden; vert. (uit het Frans) en van een nawoord voorzien door door Jeanne Holierhoek. - Vert. van: A l'ami qui ne m'a pas sauvé la vie. - 1990.
ISBN: 9789052263132
Taal: Nederlands
Uitgever: De Geus (Geuzenpocket; no. 56)
Bijzonderheden: 1995/herdr./ongepagineerd/pocket
Beschikbaar: 5 exemplaren
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Hervé Guibert over de dood van Michel Foucault

Het sterk autobiogafisch getinte oeuvre van de aan aids gestorven Franse schrijver Hervé Guibert leverde hem een kring van bewonderaars op die bij het verschijnen van 'Voor de vriend die naliet mij het leven te redden' aangroeide tot een omvangrijke lezersschare.
In Guiberts openhartige verslag van de beleving van zijn ziekte en de genegenheid en het verraad van zijn vrienden neemt de figuur Muzil een bijzonder plaats in. Het is de eveneens aan aids gestorven filosoof Michel Foucault, wiens ziekte en overlijden liefdevol worden beschreven.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.