Hall, Lynn - Maak me niet kapot; vert. (uit het Engels) door Al

Schrijver:
Titel: Maak me niet kapot; vert. (uit het Engels) door Alexandra Terlouw-van Hulst. - Vert. van: Sticks and stones. - 1972.
Taal: Nederlands
Uitgever: Lemniscaat
Bijzonderheden: 1975/1e dr./140 p./paperback
Beschikbaar: 4 exemplaren
Prijs: € 3,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Tom komt op z'n zeventiende in een klein plaatsje aan de Mississipi te wonen. Hij moet na de scheiding van z'n ouders een nieuw leven beginnen, een nieuwe school, nieuwe vrienden en vriendinnen. Dat lukt aardig. Maar dan maakt hij één vijand en delft daarmee zijn eigen graf. Binnen enkele dagen schijnt hij dood verklaard, alle contact met z'n omgeving wordt onmogelijk gemaakt, een muur van vijandig zwijgen omgeeft hem. Zelfs zijn muziekloopbaan wordt door allerlei intriges kapot gemaakt. Als Tom eindelijk merkt dat zijn vriendschap met en wat oudere jongen de aanleiding is geweest tot een lastercampagne, is het al te laat. Z'n rol in de kleine gemeenschap lijkt uitgespeeld, maar daartegenover heeft hij ook de waarde van echte vriendschap leren kennen.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.