Carson, Michael - Snoepgoed; vert. (uit het Engels) door Jean S

Schrijver:
Titel: Snoepgoed; vert. (uit het Engels) door Jean Schalekamp. - Vert. van: Yanking up the Yo-yo. - 1992.
ISBN: 9789025402495
Taal: Nederlands
Uitgever: Contact
Bijzonderheden: 1994/1e dr./248 p/paperback
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Ze keerden terug naar Pablo's appartement en Benson dacht meteen aan al het leuks dat nog op het nachtkastje lag. Ja, er was zoveel om naar uit te zien, zoveel om je over te verheugen. Hij keek Pablo aan en een warme golf van vertedering steeg hem naar het hoofd. Zijn hart begon sneller te slaan. "Ik houd van je," zei Benson tegen Pablo.'

Martin Benson, de held uit 'Zuurtjes' en 'Chocoprins' waagt het erop: hij vertrekt naar New York. Koortsachtig probeert hij zich in de Big Apple staande te houden. Een niet onbelangrijke rol wordt daarbij gespeeld door Pablo, zijn mogelijk nieuwe speelgoed uit Zuid-Amerika.

Michael Carson publiceerde tevens 'Woestijnrozen'. Van de Martin Benson-trilogie verschenen eerder: 'Zuurtjes' en 'Chocoprins'.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.