Bienefeldt, Aristide von (ps. van Rijk de Jong) - Bekentenissen

Schrijver:
Titel: Bekentenissen van een stamhouder; roman
ISBN: 902907180
Taal: Nederlands
Uitgever: Meulenhoff
Bijzonderheden: 2002/1e dr./160 p./paperback/nieuw
Prijs: € 6,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
'Bekentenissen van een stamhouder' is het verhaal van een jongeman die rond de millennium-wisseling aan de zelfkant van Parijs en Londen opgejaagd wordt door een onstilbare seksuele honger. Hij balanceert tussen leven en dood en spuugt op de burgermansmoraal.
Ondertussen vecht hij tegen de gevolgen van een zenuwinstorting die als een diabolisch complot zijn geest verlamt.
De jongeman, Aristide, is een product van de verbintenis tussen een aristocratisch geslacht en een Hollandse boerenfamilie. Het aristocratische geslacht verbraste een op twijfelachtige wijze vergaard fortuin in de tijdspanne van een halve eeuw, de Hollandse boerenfamilie trachtte zich door noeste arbeid en godvruchtig verantwoord copuleren van een plek in het hemelse paradijs te verzekeren. Om uit het leven te halen wat erin zit, keert Aristide elke seconde als een sok binnenstebuiten.
'Bekentenissen van een stamhoouder' is bij vlagen dolkomisch en bitter, gevoelig en ironisch. Een roman, kortom, over de liefde.

ARISTIDE VON BIENEFELDT (1964) organiseerde in de jaren tachtig thema-avonden in Parijse discotheken. 'Sadomasochisme'en 'Travestie' trokken meer bezoekers dan 'Haute couture' en 'Verschijn als je favoriete schrijver'. Tegenwoordig houdt hij zich bezig met straatinterviews, hij tolkt in rechtbanken en correspondeert met bejaarde filmactrices en gevangenen die onterecht veroordeeld zijn. Von Bienefeldt woont afwisselend in Londen en Parijs.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Vanwege structureel onderhoud kunt u geen bestellingen plaatsen tussen 3:00 en 3:20 (GMT +1).
Onze excuses voor het ongemak.

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.