Dijk, Rob van - De kleine koning; koddige, hinderlijke en ernst

Schrijver:
Titel: De kleine koning; koddige, hinderlijke en ernstige kwalen aan het mannelijk geslachtsorgaan
Taal: Nederlands
Uitgever: Aramith
Bijzonderheden: 1993/1e dr./168 p./tekn./paperback
Prijs: € 4,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Van alle primaten heeft de man de grootste penis. Deze goedgeefsheid van de natuur heeft geleid tot de misvatting dat groter staat voor mannelijker, potenter en vruchtbaarder bovendien.
De man en zijn penis zijn dikke vrienden, maar op de dag dat er iets aan het lid mankeert scheiden de wegen en wordt het tot dan toe zo gekoesterde orgaan beschouwd als een eigenwijze vreemde over wie wordt gesproken in termen van Hij - die het niet meer doet. Maakt elke man weleens een incident mee dat de wurgende angst voor impotentie doet opvlammen, het onvermogen van het lid zich te verheffen tot een ten hemel strevend monument van mannelijke kracht is bij lange na niet het enige, en ook niet het ernstigste defect dat zih aan het mannelijke geslachtsorgaan kan voordoen.
Over de talrijke hinderlijke, ernstige en ook wel koddige kwalen die 's mans tweede ik kunnen bedreigen, maar waarvan veel mannen begrijpelijkerwijze doch ten onrechte niet willen weten, handielt dit boek, geschreven door Rob van Dijk (1937), die als wetenschapsredacteur verbonden is aan Het Parool.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.