Commercon, Markus - Ik wil rode rozen op mijn graf; mijn leven

Schrijver:
Titel: Ik wil rode rozen op mijn graf; mijn leven met aids; vert. (uit het Duits) door Jan van Amerongen. - Vert. van: AIDS - Mein Weg ins Leben. - 1994.
Taal: Nederlands
Uitgever: Areopagus
Bijzonderheden: Z.j./1e dr./190 p./paperback/nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Aids? Eigen schuld. Wat gaat mij dat aan. Aids betekent gewoon: doodgaan. En daar wil ik helemaal niets mee te maken hebben...
In deze tijd zijn er nog velen die zo denken. Ik niet, want ik, Markus, heb aids. In dit boek zal ik u vaak laten schrikken. Het is ongenadig eerlijk en direct. Maar juist daarom zal ik geen vreemde voor u blijven. U leert mijn kinderjaren kennen, mijn familie, mijn eerste en eeuwige liefde, mijn beroep, mijn wanhopige woede- en ook mijn leven met aids.
Na de dood van mijn vriend Wolfgang, waar ik veertien jaar mee samenwoonde, besloot ik mij niet langer te verstoppen voor de maatschappij en mijn stilzwijgen te verbreken.
Dit boek gaat niet alleen over aids, maar integreert de ziekte in mijn levensloop. Voor ieder die wat wijzer wil worden.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.