Verboog, Chris - Waarom is dit een homobraadpan? ; columns 1980

Schrijver:
Titel: Waarom is dit een homobraadpan? ; columns 1980-1992
Taal: Nederlands
Uitgever: Schorer
Bijzonderheden: 1993/1e dr./112 p./paperback
Prijs: € 5,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Deze selectie uit de columns van Chris Verboog, die in 1992 op veertigjarige leeftijd overleed, geeft een uniek beeeld van de homocultuur in de jaren tachtig. Eerst als (eind)redacteur van Homologie, en later in Hiv Nieuws en via de microfoon van MVS-radio, becommentarieerde hij op ironische wijze hoe een homoman zich hoort te gedragen. Hij deed dat vaak aan de hand van gebeurtenissen uit zijn eigen leven, maar dan op zo'n manier dat elke bewust levende homo er zich in kon herkennen. Soms luchtig, soms venijnig deelde hij speldeprikken uit over opvattingen over en van homo's, over ouder worden, over veilig vrijen en over aids.
Maar ook over zaken als vakantie, 'de feestdagen', de politiek en, lekker scheldend over televisie. Zijn rol als betrokken toeschouwer lag hem voortreffelijk.
In de afgelopen jaren zijn er tal van boeken over aids verschenen: persoonlijke getuigenissen, wetenschappelijke studies en overzichten en publikaties over de hulpverlening.
Als reactie vanuit de subcultuur vormen de columns van Chis Verboog meer dan een goede aanvulling: ze voegen een noodzakelijk perspectief toe.
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.