Ames, Jonathan - Nachtleven; vert. (uit het Engels) door Bas He

Schrijver:
Titel: Nachtleven; vert. (uit het Engels) door Bas Heijne.
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: 1990/1e dr./150 p./paperback/nieuw
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Op de Lower East Side heb je één hoer die ik aardig vind, ze heet Goldie vanwege haar tanden en ze is echt een schat. Alexander Vine, kind van Joods immigranten, verstoort abrupt de dromen van zijn ouders over studie en carrière als hij naar Manhatten verhuist om portier te worden bij een restaurant. Zonder enig houvast verliest hij zich in het erotische nachtleven van New York, een schrale wereld van zwervers, peepshows en straathoeren. Ten prooi aan een existentiële wanhoop flirt hij met de zelfkant van het leven en zet daarbij alles op het spel.
In 'Nachtleven', het spraakmakende debuut van Jonathan Ames, wordt de hoofdpersoon tot een ontroerend symboool voor de Amerikaanse jonge man.

'Ames'onaangepaste jonge held is een kruising tussen Jean Genet en Holden Caulfield in het AIDS-tijdperk. De stijl is werkelijk een kunststuk: krachtig, helder en schijnbaar onbewogen.
Philip Roth
Verder lezen

GOED VERKEERD uit Utrecht

Logo GOED VERKEERD

HERENLITERATUUR VOOR BEIDERLEI KUNNE. Uw bestelling wordt per e-mail bevestigd. Betaling vooraf, waarna spoedige en correcte verzending op basis PostNL-tarief volgt. Afhalen en bezoek (uitsluitend op afspraak!) mogelijk. Actieve zoekdienst homo-logische boeken. Stel uw vraag!

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij GOED VERKEERD

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GOED VERKEERD
  • Na uw bestelling ontvangen u en GOED VERKEERD een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GOED VERKEERD vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GOED VERKEERD kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.