Ketting, Kees - Sportvissen - klassieke vismethoden en moderne

Schrijver:
Titel: Sportvissen - klassieke vismethoden en moderne vangtechnieken
ISBN: 9789051215458
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion
Bijzonderheden: gebonden (168 pag.) met illustr. 1e druk 1995
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Om geregeld behoorlijke vangsten te boeken, is een hoeveelheid basiskennis onontbeerlijk. Het tijdperk van een kromgetrokken bamboehengeltje, een aftands dobbertje formaat kinderklomp en een brokje klef deeg is radicaal voorbij. De moderne sportvisser dient op de hoogte te zijn van de laatst ontwikkelingen. Het gevaar bestaat daarbij evenwel dat allerlei oude methodes en trucs in het vergeetboek raken, terwijl die, ook in de negentiger jaren!, beslist nog net zoveel vis in het net brengen als voorheen - vaak met beduidend minder kosten. In SPORTVISSEN komen zowel deze oude technieken als modernere opvattingen aan bod, maar die laatste alleen voor zover het geen eendagsvliegen betreft, bedacht om hengelaars geld uit de zak te kloppen. Van iedere vissoort, zowel zout als zoet, geeft kees Ketting een korte biologische schets, gevolgd door een beschrijving van de technieken die het beste vangen, gelardeerd met voorbeelden uit de harde praktijk. En vele vangtips.
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.