Jomanda - Jomanda's wonderbaarlijke genezingen

Schrijver:
Titel: Jomanda's wonderbaarlijke genezingen
Uitgever: Strengholt
Bijzonderheden: paperback 1e dr. 1999 / goed exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 2,90 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Jomanda´s wonderbaarlijke genezing

Wat zijn dat eigenlijk 'wonderbaarlijke genezinged? Wordt een dergelijke genezing door de Goddelijke Wereld bewerkstelligd? Is het het zelfgenezende vermogen in de mens? Of is het de genezende energie die door de handen van een medium stroomt? Wie zal het zeggen?

In dit bijzondere boek worden jornanda´´s, veelal omstreden, genezende gaven uit diverse invalshoeken belicht. Tal van mensen worden aan het woord gelaten, waaronder patiënten, die openhartig hun medische klachten op tafel leggen en vertellen over hun wandel in het erkende medische circuit. Uiteindelijk vonden zij de weg naar Tiel, waar zij hulp en liefde ontvingen en opmerkelijke ervaringen hadden. Een samenwerking tussen de reguliere en alternatieve geneeskunde zou een essentiële bijdrage aan de gezondheid van de patiënt kunnen leveren. Diverse medici zetten in deze uitgave dan ook hun standpunt hierover uiteen. Cynisme en ongeloof spelen een belangrijke rol in de benadering van critici van alternatieve geneeswijzen. In Jomandas wonderbaarlijke genezingen geven daarom ook enkele journalisten ongekunsteld hun mening over 'de Vrouw in het Blauw'.

Daarnaast vertellen ook bekende Nederlanders als o.a. Carlo Boszhard en Rik Felderhof over hun ervaringen met jomanda:

Carlo Boszhard:'Haar krachten en haar gaven zijn absoluut een feit. Ik heb het met eigen ogen kunnen zien hoe mensen contact krijgen met een totaal andere wereld en daardoor met zichzelf'

Rik Felderhof. Jomanda wilde mijn knie wel even onder vier ogen spreken. Er werd ingestraald en gewreven. En ik moet toegeven, dat sindsdien mijn knie weer braaf doet wat ik wil en ook de pijn is geweken.'
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.