Hilbrink, Anne B. - Wie durft O.B. te zeggen ?

Schrijver:
Titel: Wie durft O.B. te zeggen ?
Uitgever: Veenstra & Co - Beekbergen
Bijzonderheden: paperback ( 1e dr. 1995 ) als nieuw exemplaar, snel leverbaar
Prijs: € 3,35 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het eerste manuscript van "Wie durft O.B. te zeggen?" schreef ik in 1956, zo'n tien jaar na afloop van de oorlog, die een blijvende indruk maakte op iedereen in Europa, Azie en Noord-Amerika, die er bij betrokken werd, zij het direct, dan wel indirect. Er gingen vele jaren voorbij eer het werd gereviseerd en als schrijver vond ik, dat er in de jaren zestig en zeventig zoveel oorlogs-literatuur aan het lezend publiek werd voorgelegd, dat het mij als overbodig voorkwam dit boek aan uitgevers aan te bieden. Sommigen van hen waren trouwens toen al van mening, dat er geen belangstelling meer was voor dit soort publicaties. Zelden waren ze verder afgedwaald van het lezend publiek. Wat in de jaren van de Tweede Wereldoorlog is gebeurd zal nog voor tijd de mensheid bezig houden. Er waren nooit meer mannen en vrouwen betrokken bij een welhaast onbegrensde kamp tussen politieke ideologieen dan gedurende die vijf jaren. En nimmer tevoren - noch gelukkig sindsdien - werden mensen systematisch verm
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.