Jordan, Debbie en Mitchell, Kathy - Ontvoerd ! Twee zussen ver

Schrijver:
Titel: Ontvoerd ! Twee zussen vertellen hun ervaringen met UFO-ontvoeringen
Uitgever: Areopagus
Bijzonderheden: paperback 1e druk 1994 in goede staat
Prijs: € 3,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Samenvatting
Ontvoeringen van mensen door UFO's vormen een vraagstuk dat door de jaren heen voortdurend heeft geleid tot verhitte discussies en dialogen. Komen dergelijke ontvoeringen echt voor, of zijn ze slechts een waanidee in de geest van de zogenaamde slachtoffers? Wat is er waar van de herinneringen en verhalen, die met vele overeenkomsten door een opvallend groot aantal mensen over de hele wereld worden verteld? Is het allemaal onzin, of is er hier sprake van een angstaanjagend verschijnsel dat nog nooit openlijk is onderzocht? In dit boek vertellen Amerika's beroemdste slachtoffers van UFO-ontvoeringen, de zusjes Debbie Jordan en Kathy Mitchell, voor het eerst zelf hun verhaal. Debbie was, onder een schuilnaam, de hoofdpersoon van de beroemde bestseller "Indringers uit het heelal" van Budd Hopkins (1987), waarin een deel van haar ervaringen tijdens een UFO-ontvoering werd onderzocht. Nu blijkt dat er nog veel meer heeft plaatsgevonden, en dat haar zusje Kathy, die in "Indringers uit het hee
Verder lezen

goed-beter-best

goed-beter-best uit Gramsbergen

Geen mail ontvangen na uw bestelling? Controleer de map met ongewenste mail (SPAM).
Ons complete boekenaanbod vindt u door in de rechterbovenhoek (zoeken)...goed-beter-best...in te vullen.
Na uw bestelling ontvangt u -normaal gesproken- binnen 2 dagen een bevestigingsmail van de ontvangst van uw bestelling met daarin de verzendkosten en een rekeningnummer. Zodra uw betaling/bijschrijving is ontvangen zal uw bestelling -zorgvuldig verpakt - worden verstuurd.
Hebt u een boek met spoed nodig dan kan dat geregeld worden !
Tot slot: ongezien een boek bestellen is een zaak van wederzijds vertrouwen. Bij voorbaat DANK VOOR UW VERTROUWEN.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij goed-beter-best

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met goed-beter-best
  • Na uw bestelling ontvangen u en goed-beter-best een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van goed-beter-best vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • goed-beter-best kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.