Chandu, Jack F. - Praktisch auraboekje.

Schrijver:
Titel: Praktisch auraboekje.
ISBN: 9789020206906
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes / Ankertje 124
Bijzonderheden: 1998, 4e druk, ppb, 96 blz. goed
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 2,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
De aura is een vorm van uitstraling, een energieveld van geestelijke, psychische en vitale krachten, die zich om het lichaam bevindt. In dit fijnstoffelijke omhulsel zijn alle eigenschappen vertegenwoordigd die in onze constitutie besloten liggen. Alleen heel gevoelige mensen kunnen met het blote oog de aura zien. Dank zij de aurabril en andere methoden kan iedereen leren een gedeelte van de aura waar te nemen. Het gebruik en de mogelijkheden van de aurabril zijn onderwerpen die in dit Ankertje worden behandeld. Van de belangrijkste aura, de vitale aura, en van de uitstralingsplaatsen van de chakra's, in de aura waarneembare energiecentra, is informatie te verkrijgen over de gezondheidstoestand van de betreffende persoon. Een deel van dit Ankertje is gewijd aan het stellen van diagnosen uit deze uitstralingen, de auradiagnostiek. Een apart hoofdstuk is gewijd aan auratherapie. Deze kan door iedereen worden toegepast om de natuurlijke genezingskracht te versterken en eventuele klachten te verhelpen. De hiervoor besproken methoden zijn de kleurentherapie, psychische massage, magnetiseren en kleurenmeditatie.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Chandu, Jack F. - Praktisch auraboekje.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.