Groothuis, Rini - Op jacht naar grote karper.

Schrijver:
Titel: Op jacht naar grote karper.
Taal: Nederlands
Uitgever: Het Spectrum
Bijzonderheden: 1988, 1e druk, gebonden, 19,5 x 26,5 cm. 175 blz. goed
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 15,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
De naam Rini Groothuis is een begrip in karpervisserskringen. Van zijn hand verscheen in 1977 het succesvolle boek ‘Karper', dat door velen als het beste werk wordt beschouwd dat ooit over dit onderwerp is geschreven. Het boek bracht een complete omwenteling teweeg in de aanpak van het karpervissen. Er ontstond een nieuwe generatie karpervissers, die met dat boek als leidraad de strijd met het fenomeen karper aanbond. In korte tijd groeide een liefhebberij van enkelen uit tot een populaire en boeiende sport voor velen. Sindsdien is de naam Rini Groothuis onverbrekelijk met het karpervissen verbonden. Groothuis publiceerde tevens 'Het kleine karperboek', werkte mee aan het boek 'Vissen op karper' en liet tal van artikelen in binnen- en buitenlandse tijdschriften van zijn hand verschijnen. Hij is medeoprichter van de Nederlandse Karperstudiegroep en werd onlangs tot erelid benoemd van de British Carp Study Group.
Zijn nieuwste boek 'Op jacht naar grote karper' is in de eerste plaats een praktisch boek geworden. Het ademt de sfeer van avontuur, romantiek en dramatiek, riekt naar hooi en vochtig gras, soppige oevers en vettige klei en is doorspekt met boeiende confrontaties met grote karper. Het boek appelleert aan de innige wens van iedere karpervisser om met name de grote, meest ervaren en schuwe exemplaren van deze vissoort aan de schubben te komen. Groothuis neemt u mee op zijn sessies en wijst u en passant de weg bij de keuze van het viswater, de voorbereiding en de te volgen strategie, vertelt u over de meest attractieve aassoorten en de doeltreffendste vangtechnieken. Dit alles op een boeiende wijze, die niet alleen zeer gedetailleerd, maar tevens voor iedereen duidelijk en helder is. ‘Op jacht naar grote karper' bevat vele prachtige tekeningen van illustrator Rob Schneider en staat werkelijk bol van unieke foto's van kolossale zoetwaterbiggen. Als extra dimensie is een aantal waardevolle bijdragen van vooraanstaande karperspecialisten opgenomen, waardoor dit boek is uitgegroeid tot een onmisbaar bezit voor iedereen, die geïnteresseerd is in een onvergetelijke ontmoeting met de intrigerende vis, die karper heet.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Groothuis, Rini - Op jacht naar grote karper.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.