Sommer, Doris - Het reiki lexicon. Een praktische, alfabetische

Schrijver:
Titel: Het reiki lexicon. Een praktische, alfabetische vraagbaak voor al uw vragen over reiki.
Taal: Nederlands
Uitgever: Panta Rhei
Bijzonderheden: 1999, paperback, 197 blz. hoekje van titelblad geknipt, goed
Prijs: € 8,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Reiki is een oude Japanse heelkunst die gebaseerd is op het traditionele handopleggen waarbij energie vrijkomt die genezing en welzijn bevordert. Reiki werd in korte tijd ongelooflijk populair over de hele wereld en er zijn reeds talrijke boeken over verschenen. Een uitgebreide, alfabetisch gerangschikte vraagbaak over alles wat met Reiki verband houdt was er echter nog niet. In die leemte voorziet HET REIKI LEXICON. Het boek bestaat uit drie delen:
1. De alfabetische Reiki vraagbaak: in de vorm van vragen en antwoorden worden alle mogelijke aspecten van Reiki behandeld, waaronder: de verschillende behandelingswijzen; de verschillen tussen Reiki I, II en III; alle mogelijke klachten waarbij Reiki toegepast kan worden; het nut van Reiki in het dagelijks leven; hoe Reiki met andere alternatieve therapieën gecombineerd kan worden, enz.
2. Reiki in de praktijk: verslag van een volledige Reikibehandeling met foto's van alle posities
3. Persoonlijke ervaringen met Reiki: een uitgebreide verzameling persoonlijke ervaringen van cursisten van Doris Sommer, met soms ongelooflijke verhalen over 'wonderbaarlijke' genezingen, alfabetisch gerangschikt naar onderwerp.
Kortom, een boek dat antwoord geeft op alles wat u wilt weten over Reiki.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sommer, Doris - Het reiki lexicon. Een praktische, alfabetische vraagbaak voor al uw vragen over reiki.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.