Horst, Anthon van der - Actualiteitspsycholoog. Anthologie 2007

Schrijver:
Titel: Actualiteitspsycholoog. Anthologie 2007.
ISBN: 9789081279017
Uitgever: GITP Media
Bijzonderheden: 2008 gebonden, 84 blz. nwst
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
'Geweldig al die mensen om ons heen die op de een of andere manier invloed op ons leven uitoefenen, zich aan ons opdringen, hun werk aan ons tentoonspreiden. Nee, niet die vreselijke mensen uit de Gouden Kooi waar niets meer te raden is. Deze vorm van psychologische pornografie - alles wat er in de geesten van deze mensen rondspookt is te zien - is niet spannend. Hooguit shockerend. Het is veel boeiender naar gebeurtenissen te kijken met mensen die zich niet direct willen blootgeven. Naar politic!, sporters, artiesten: mensen die echt wat presteren. Mensen over wie we allemaal wel een mening hebben. Daarover en over gebeurtenissen die ons allen betreffen gaat de actualiteitspsychologie.'
Actualiteitspsycholoog Anthon van der Horst ging in 2007 wekelijks op zoek naar opmerkelijke gebeurtenissen in het nieuws. Voor de uitgave Volkskrantbanen schreef hij een verzameling bijzondere columns. Diverse cliënten belandden bij Van der Horst op de sofa; de ene persoon kwam daarbij wat vaker op bezoek dan de andere. Absolute hoofdrollen zijn weggelegd voor ondermeer Geert Wilders, Louis van Gaal, Prinses Maxima, Rijkman Groenink, Joran van der Sloot en Bokito. Maar ook Bill Gates, Paris Hilton, Joop den Uyl, Majoor Bosshardt, Tatjana en Lady Di passeren de revue. Het resultaat is een opmerkelijke analyse van het afgelopen jaar; intrigerend, confronterend en humoristisch.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.

Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Horst, Anthon van der - Actualiteitspsycholoog. Anthologie 2007.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.