Berg, Marinus van den - Afscheid serieus nemen. Over verliezen-

Schrijver:
Titel: Afscheid serieus nemen. Over verliezen-verwerken.
Taal: Nederlands
Uitgever: Voorhoeve / Pastorale handreiking
Bijzonderheden: 1987, 3e druk, paperback, 118 blz. goed
Prijs: € 4,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Verdrietig wordt een mens wanneer hij of zij iets of iemand kwijtraakt, los moet laten, op moet geven, die voor hem of haar persoonlijk belangrijk was, zin aan 't leven gaf het kan je man zijn het kan je vrouw zijn het kan je kind zijn maar ook: je werk, je huwelijk, je huis, je levensverwachtingen, je positie

Met deze woorden begonnen de themadagen in het kader van het project Verliezen - Verwerken. Naar schatting tienduizend mensen maakten een dag of een avond mee in het kader van dit project dat in maart 1983 werd gestart door het Katholiek Centrum voor Welzijnsbevordering in Overijssel (KCWO), samen met een initiatiefgroep waaraan de Dominicanen in Zwolle en het bezinningshuis De Zwanenhof in Zenderen deelnamen.
Vanaf het begin was MARINUS VAN DEN BERG hierbij betrokken als inleider. Hij heeft nu naar aanleiding van de ervaringen in dit project het boek geschreven AFSCHEID SERIEUS NEMEN, dat gepresenteerd werd op de gelijknamige studiedag op 30 mei 1986 in Raalte.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Berg, Marinus van den - Afscheid serieus nemen. Over verliezen-verwerken.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.