Das, Robbert / Schwarzlose, Harald - Zeemanschap in beeld.

Schrijver:
Titel: Zeemanschap in beeld.
ISBN: 9789060454992
Uitgever: Hollandia watersport
Bijzonderheden: 1986, hardcover, 17,5 x 25 cm. 271 blz. zeer goed
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Zeemanschap - dat is al die kennis en vaardigheden, die men nodig heeft om een jacht veilig te kunnen schipperen en varen. Het is het talent om ook opgewassen te zijn tegen kritieke situaties op zee en deze te beheersen. Dit is het boek van twee ervaren praktijkmensen, voortgevloeid uit een zeer succesvolle serie artikelen in 'die Yacht', het grootste Duitse watersporttijdschrift. Hier wordt begonnen waar de meeste leerboeken eindigen: Het gaat namelijk niet om de vraag, hoe men kritieke situaties voor boot en bemanning moet vermijden, maar ook - en dat is essentieel - wat in zo'n geval gedaan moet worden. Want iedereen kan of zal in de loop van zijn zeilersleven een of zelfs meerdere keren in een van de geschetste situaties verzeild raken: Aan de grond lopen, onverwacht op lagerwal bezet zijn, juist bij een hachelijke man-over-boord manoeuvre de motor niet kunnen starten, men zal eens een keer iemand lostrekken of zelf om sleephulp moeten vragen. Men zal wellicht plotseling constateren dat er veel water in het schip staat en zelfs wanneer er maar een kooktoestel aan boord is, kan brandgevaar niet volledig worden uitgesloten. Of hoe beschermt men zich doeltreffend tegen blikseminslag? De meesten zullen waarschijnlijk nooit een mast naar beneden zien komen. Maar als dat toch gebeurt, moet men weten hoe men de veelal veel grotere daaropvolgende schade voorkomt. En nog zeldzamer zal iemand zijn schip opgeven en zich door de reddingshelikopter van boord laten halen. Echter juist daarom is onwetendheid t.a.v. zulke vitale vragen wijd verbreid.
Hier vindt u een antwoord op al deze vragen. Nog nooit werd zeemanschap zo aanschouwelijk gepresenteerd als in deze artikelenserie, die nu in boekvorm voor u ligt.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Das, Robbert / Schwarzlose, Harald - Zeemanschap in beeld.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.