Brammer. Lawrence M. - Het helpende contact. Vormen en functie.

Schrijver:
Titel: Het helpende contact. Vormen en functie.
Uitgever: De Toorts
Bijzonderheden: 1980, 7e druk, ppb, ingenaaid, 194 blz. goed
Prijs: € 5,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Hoewel er behoefte is aan specialisten die raad weten met ingrijpende menselijke problemen, kunnen ook niet-deskundigen heel goed helpen bij moeilijkheden. HET HELPENDE CONTACT richt zich voorai tot de mensen die een kader behoeven dat inzicht geeft in hun eigen functioneren. als hulpverlener, en tot hen die door studie wegwijs willen worden in functie en vorm van helpende contacten.

Mensen die betrokken zijn bij maatschappelijk werk, groepsactiviteiten, kinderzorgjeugdwerk, onderwijs, verpleging, reclassering, personeelswerk, politic, buurtwerk, psychiatrie, oudervoorlichting en hulpverlening bij crisiscentra of het kerkelijke werk, kunnen de hier geboden principes toepassen in hun werk. Mensen die een adviserende of instruerende functie hebben in overheids- of onderwijsinstellingen kunnen dit boek gebruiken bij interne training in menselijke relaties.

Zij die een gerichte studie volgen op het gebied van communicatietechnieken en bemiddeling zullen er een bruikbaar raamwerk in vinden voor het aanleren van praktische vaardigheden .
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Brammer. Lawrence M. - Het helpende contact. Vormen en functie. Brammer. Lawrence M. - Het helpende contact. Vormen en functie.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.