Joppen, Ruud / Leeuwen, Guido van - Stress herkennen, hanteren

Schrijver:
Titel: Stress herkennen, hanteren en verwerken.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: 1990, paperback, 168 blz. goed
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Het functioneren in onze huidige samenleving leidt bijna onvermijdelijk tot spanningen. Deze spanningen zijn onder meer lichamelijk meetbaar in stressreacties als verhoogde bloeddruk en versnelde hartslag. Reacties die signalen zijn van een gezond functionerend organisme.
Op zich is een redelijke mate van stress niet ongezond. Maar niet adequaat reageren op spanning veroorzaakt een opeenhoping tot een teveel aan stress. Het negeren hiervan veroorzaakt lichamelijke en psychische klachten en kan uiteindelijk (blijvende) ziekte tot gevolg hebben.
Dit praktische boek leert u gezonde stress te onderscheiden van ongezonde stress, de signalen ervan tijdig te onderkennen en de oorzaken ervan - privé, op het werk of in de eigen persoonlijkheid - op te sporen.
De auteurs reiken concrete methoden aan om stress-situaties het hoofd te bieden, te veranderen en te verwerken. Daarmee kunt u uw eigen vaardigheden vergroten.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7.15 bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Joppen, Ruud / Leeuwen, Guido van - Stress herkennen, hanteren en verwerken.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.