Oosterbaan, Nienke - Geldgids voor de handygirl. Slim omgaan me

Schrijver:
Titel: Geldgids voor de handygirl. Slim omgaan met salaris, verzekeringen, hypotheken en andere geldzaken.
Taal: Nederlands
Uitgever: Kosmos
Bijzonderheden: 2005, paperback, ingenaaid, 112 blz. nwst
Prijs: € 4,00
Verzendkosten: € 3,95 (binnen Nederland)
Meer info:
Geld is een raar fenomeen. We willen het allemaal graag hebben, maar het enige wat we er echt goed mee kunnen, is uitgeven.Al slagen steeds meer vrouwen erin hun eigen geld te verdienen, bij hun salaris houdt het geldbegrip (of de wil om er iets van te begrijpen) van velen wel zo'n beetje op. Toch zijn er nog veel meer geldzaken die erom vragen geregeld te worden: verzekeringen, belastingen, een hypotheek, je pensioen en dergelijke. Maar dat soort zaken laten de meeste vrouwen liever aan iemand anders over. Of ze schuiven ze gewoon zo lang en ver mogelijk voor zich uit. Alleen blijkt dat op de lange termijn toch niet de beste oplossing. Vandaar dit boek. In deze geldgids voor de handygirl staat van alles over geld verdienen. En over hoe je dat verdiende geld verdeelt over verzekeringen, hypotheek of huur, beleggingen, je pensioen et cetera. Want wie iets meer begrijpt van het wat, hoe en waarom, voelt zich al gauw wat handiger op geldgebied. En wie haar geldzaken net wat slimmer regelt, houdt waarschijnlijk ook meer over om uit te geven.
Verder lezen

J.M. v/d Meer

J.M. v/d Meer uit Alphen aan den Rijn

Logo J.M. v/d Meer

Goed verpakt en snel geleverd. Voor pakketpost wordt uitgegaan van verzending met DHL. Aangegeven verzendkosten zijn de kosten binnen Nederland.
Naar België zullen de verzendkosten meestal 7 euro bedragen.
Bij bestellingen buiten Nederland, België of Duitsland is het minimum bestelbedrag € 15,-
Verzending van pakketten naar een DHL-servicepunt mogelijk.
Let u vooral op het juist invullen van uw emailadres. U ontvangt 2 x een bevestigings-email. 1 van boekwinkeltjes en 1 van de verkoper.
Privacy: De door de koper verstrekte gegevens worden door ons alleen gebruikt als verzendgegevens en contactinformatie betreffende de geplaatste bestelling. Zij worden niet gedeeld met derden.
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Oosterbaan, Nienke - Geldgids voor de handygirl. Slim omgaan met salaris, verzekeringen, hypotheken en andere geldzaken.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij J.M. v/d Meer

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met J.M. v/d Meer
  • Na uw bestelling ontvangen u en J.M. v/d Meer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van J.M. v/d Meer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • J.M. v/d Meer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.